!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Vallatorps Samfällighetsförening för pool- och parkanläggning

Nycklar/Tagg

Vi har ett elektroniskt beröringsfritt system sedan maj 2013 med sk tagg (passerbricka) för in- och utpassering.Utlämning av tagg
Tagg lämnas ut mot en deposition om 300 kronor, 1 tagg per medlem, dvs fastighet. Sätt in 300kr på föreningens Bg 5114-4533 skriv din fastighetsbetäckning och att det avser deposition för tagg. Tag med utskrift, skärmdump eller liknande att visa upp när du hämtar taggen.

Vi tar inte emot gamla nycklar längre, mao nyckel kan inte bytas mot tagg!

Är du nyinflyttad och saknar tagg så hör först med tidigare ägare om de har taggen kvar. Ofta överlämnas tagg med övriga nycklar vid överlåtelsen.

Har din tagg förkommit
så hör snarast av dig till Ordförande eller Sekreterare så att den kan spärras! Under menyn Kontakter hittar du tel resp e-post.

Om du ska sälja din fastighet.
Överlämna pooltaggen (brickan) till köparen i samband med överlåtelsen.
Glöm inte att informera mäklaren om Vallatorps samfällighetsförening (poolanläggningen) och den årsavgift du betalt som ska fördelas mellan säljare och köpare, samt den deposition du erlagt för taggen!

Kontakta sekr Mathias Ericsson, sekreterare(@)vallatorp.se eller ordf Peter Anderson ordforande(@)vallatorp.se för lämplig tid för utlämning av ny tagg.

 

Uppdaterad 2018-01-02 av Peter Anderson